Werkwijze

Doordat onze drie jonge kinderen thuis zijn en extra nabijheid nodig hebben, moet ik nog duidelijker keuzes maken tussen welke opdracht wel en welke niet. Of wanneer ik aan welke opdracht werk. Want altijd staat kwaliteit, toewijding en verbinding bij mij voorop.

Soms komt het voor dat ik “nee” zeg, maar dat het me toch niet loslaat. Zo ook met onderstaande zwaan. Ze wilde gewoon echt vastgelegd worden en wel zo snel mogelijk. Bij deze dus 🤗

Mocht je overwegen om een steentje of tekening bij me te bestellen, weet dan dat ik niet zakelijk werk. Ik werk echt op gevoel. Soms is je steentje dezelfde dag of week nog klaar, soms duurt het weken. Wanneer een steentje voor een speciale gelegenheid is, probeer ik daar wel echt rekening mee te houden. Buiten dat werk ik graag in vrijheid en verbinding ❤